SH-Rodemectin 5ml

Raktárkészlet: VAN
SH-Rodemectin 5ml

Az Sh-Rodemectin Spot On kisállatok fonalférgességének illetve a testnedvekkel táplálkozó ektoparaziták okozta fertőzöttségének gyógykezelésére használatos.

nyúlegértengerimalachörcsögpatkány
5 130 Ft
Egységár: 1 026 000 Ft/l
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Összetevők
Alkalmazás
Részletek

Javallatok

Fonalférgességének illetve a testnedvekkel táplálkozó ektoparaziták okozta fertőzöttségének gyógykezelésére.

Adatok
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
PAV8520
Tömeg
16 g/db
A vásárlás után járó pontok
51 Ft
Vélemények
Összetevők

Ható- és segédanyagok

Hatóanyag:

ivermektin 10,0g

Segédanyagok, vivőanyagok:

Glicerin, Propilén-glikol 1 ml

 

Alkalmazás

Adagolás: 1 csepp 0.2mg ivermektin tartalmaz.

Görény:

Fülröhüsség ( Otodectes cynotis) esetén a külső hallójárat megtisztítása után fülenként 2-2 cseppet csepegtessünk be, majd az eljárást 3 naponként ismételjük 2-4 alkalommal. Bőr illetve lábvég rühösség ( Sarcoptes scabiel) esetén a pörkök eltávolítása után, 5 csepp / ttkg dózisban a szőr széthúzása után a bőrre csepegtetjük, majd két hét múlva megismételjük a kezelést. Egyéb belső élősködő elleni kezel esetén 5 csepp (1mg) / ttkg dózisban kell alkalmazni, majd a kezelést 14 múlva ismételjük meg.

Tengerimalac, aranyhörcsög:

Rühösség ( Sacoptes, Noloedres) ill. tetvesség esetén 4 csepp/ ttkg adagban a szőr széthúzását követően a bőrre csepegtetjük és kezelést 7 nap szünet után 2-3 alkalommal megismételjük.

Egér:

Atkásság, illetve hegyes farkú féreg fertőzöttség esetén a készítményből 1 cseppet oldjunk fel 2,5 dl ivóvízben. A gyógyszeres víz itatását 4 napon keresztül folytassuk, majd 3 nap szünet után ismételjük meg a kezelést 2-3 alkalommal. Naponta friss oldatot kell készíteni.

Patkány:

Atkásság, illetve hegyes farkú féreg fertőzöttség esetén a készítményből 3 cseppet oldjunk fel 2,5 dl ivóvízben. A gyógyszeres víz itatását 4 napon keresztül folytassuk, majd 3 nap szünet után ismételjük meg a kezelést 2-3 alkalommal. Naponta friss oldatot kell készíteni.

Egér és patkány esetében az állatokat ketrecének takarítását és fertőtlenítését követően az állatokat oldatos permet formájában  is kezelhetjük a következő módon: 10 csepp készítmény/ 20ml víz, majd erősen porlasztóra állított permetezővel permetezzük le az állatokat ( 1-2 fújás elegendő) egy héten keresztül minden nap. Naponta készítsünk friss oldatot. A permet a szőrt bevonja, nem nedvesíti át azt. Újszülött egerekre és patkányokra a szer mérgező!Ne kezeljünk 10 napnál fiatalabb állatokat!

Nyúl:

A szőr széthúzása után 2 csepp/ ttkg dózisban csepegtetsük az állat bőrére a készítményt.

Kígyó, gyík:

A készítményt fonalféreg fertőzöttség esetén 2 csepp/ ttkg adagban cseppentsünk az állat bőrére, esetleg szájába. Külső élősködők okozta fertőzöttség esetén az állatot 10 csepp/ 20 ml víz keverékével erősen porlasztóra állított permetezővel permetezzük le napi rendszerességgel egy héten át.

 Felhasználási javaslat:

A készítmény nem hatásos ektoparaziták petéire, így a kezelést a peték kikelési petéire, így a kezelést a peték kikelési idejének a figyelembevételével ismételni szükséges. Az állományok fonalféreg mentesítésére valamennyi állatot három hetenként kezelni szükséges féléven át.

Minden esetben ajánlott az állatok környezetének alapos takarítása és fertőtlenítése.

kirakat.hu argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu