Új jelszó kérése

Oxbow Critical Care, Carnivore Care

Fő kategória >Kisállat >Oxbow Critical Care, Carnivore Care

Az amerikai Oxbow Animal Health a világ egyik vezető egzotikus állat táp gyártója, amely már több, mint 30 éve van a piacon. Az állatorvosoknak szánt Professional Line termékcsalád - melybe olyan termékek tartoznak, mint a klasszikussá vált Critical Care - szinte egyedülálló a piacon. Kifejlesztése során nem csak a tápgyártói tapasztalat állt rendelkezésre, de számos egzotikus állatok gyógyászatával fogalkozó szakembert - állatorvosokat, takarmányozási szakembereket - is bevontak. Ennek köszönhető, hogy ma a világ egzotikus állatokkal foglalkozó legjobb állatorvosai szinte egyöntetűen ezeket a termékeket ajánlják.

Az Oxbow állatorvosi tápok elsősorban betegség, műtét, vagy más okból legyengült, vagy nem evő állatok átmeneti táplálására szolgálnak. A világ számos vezető egzotikus állat specialistájának véleménye szerint e termékek nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy e különleges állatok - nyulak, rágcsálók, görények, madarak, vagy hüllők - gyógyulási esélyei jelentősen nőjenek.

A Critical Care és a Carnivore Care termékek szükség szerint egymással keverhetőek, így mindenevő, vagy speciális táplálási igényű állatok számára is megfelelő összetétel állítható elő.


Sorrend:


TOP termékek

Termékajánló

Házhozszállítás

Facebook

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Webáruház készítés