Rólunk

Sokat gondolkodtunk azon, hogy mit osszunk meg Veled magunkról és a történetünkből. Talán nem lepődsz meg, ha elmeséljük, hogy mi magunk is kisállattartóból lettünk kereskedők, hiszen a saját bőrünkön tapasztaltuk meg, hogy mennyire nehéz is a megfelelő eledel, fekhely, ketrec vagy játék beszerzése.

A saját állatok gondozása, szükségleteik megismerése során családi, ismeretségi körben is egyre többen kérték a tanácsunkat így könnyen adta magát a gondolat, hogy a kisállattartásnak szenteljük a mindennapjaink. Egyre többféle állat igényeit, kedvenceit ismertük meg és ahogy nőtt vevőkörünk, úgy tapasztalataink köre is egyre szélesebb lett. 

Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon először szakosodtunk a kisállatok és gazdáik kiszolgálására, ami érzékeny és különleges terület. Kínálatunk, melyet az Együtt a Kisállatokért Alapítvány segítségével állítottunk össze, a legjobb minőségű és ár/érték arányú termékeket tartalmazza, kipróbált és bevált tápokat, eszközöket, játékokat.

Célunk, hogy úgy tudjunk növekedni, gyarapodni, hogy közben megőrizzük a jókedvű, lelkes és szeretetteli hangulatot, mind boltunk, mind webáruházunk működtetése közben. Ebben segít, hogy családként dolgozunk együtt, és soha nem veszítjük szem elől kedvenceink igényeit és a felelős állattartás szellemiségét.

kirakat.hu argep.hu olcsobbat.hu simplepay_hu